Keylor Navas rekao 'ne' Unitedu
Keylor Navas je došao u Real 2014. godine nakon Svjetskog prvenstva. Pokazao se kao pravi izbor i sa Kraljevima je osvojio apsolutno sve (Foto: EPA)

Ne želi na Old Trafford

Keylor Navas rekao 'ne' Unitedu

M. Šljivak

Golman Real Madrida Keylor Navas (32) odbio je ponudu Manchester Uniteda.

Fantastični kostarikanski golman dobio je priliku da potpiše za Crvene đavole sa Old Trafforda i to iz jednostavnog razlog.

On želi ostati u Madridu i boriti se za mjesto prvog golmana sa Belgijancem Thibautom Courtoisom. Konkurencije se ne boji i uvjeren je da može biti prvi izbor Zinedina Zidanea u novoj sezoni.

Navas je 'oživio' povratkom francuskog stručnjaka. On mu je bio miljenik i u protekle dvije i po godine na klupi i zbog Zidanea i Reala je rekao 'ne' Unitedu.

Keylor Navas prije četiri godine bio na korak od Uniteda.

Navas je 2015. godine bio na korak dolaska u Manchester United.

Tada je trebao biti dio transfera u kojem je De Gea trebao preći u Real Madrid.

Međutim, sve je propalo u posljedni čas. Faks kojim je poslat ugovor se pokvario, papiri na vrijeme nisu stigli i transfer Reala i Uniteda je propao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Četiri godine kasnije Kostarikanac bi ipak mogao stati na gol Uniteda, ali ponovo sve zavisi od Davida de Gea i njegove odluke o ostanku ili odlasku.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije