Kežman: Milinković-Savić nije na prodaju

Menadžer srbijanskog veznjaka

Kežman: Milinković-Savić nije na prodaju

Edmir Škorić

Mateja Kežman danas zastupa talentovanog Sergeja Milinković-Savića i tvrdi da mladi reprezentativac Srbije neće napustiti Lazio.

Popularni SMS jedan je od ključnih nogometaša Lazija, a dobrim igrama je rezervisao mjesto na Svjetskom prvenstvu sa Srbijom, te je postao čovjek oko kojeg se gradi igra Lazija.

Iako je i ranije bilo dosta interesa za ovog talentovanog veznjaka, on je još uvijek član Lazija, a njegov agent Mateja Kežman tvrdi da u dogledno vrijeme neće biti nikakvog transfera.

"Ja sam jedina osoba koja mogu da radim u ime Sergeja Milinković-Savića. Zbog toga, ono što sam čitao na više strana nije tačno i samo stavlja pritisak na igrača. Rekao sam milion puta, nije na prodaju bez obzira koliko ko ponudio", kazao je Kežman.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Je li bilo ponuda iz Manchester United?

"Kao što sam rekao, nije na prodaju bez obzira ko da ponudi novac. Apsolutno nije trenutak da govorimo o transferima", ističe Kežman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi