Khabib je ismijao Conora: "Ja sam tata, a on sin koji ne želi batine"

Prisjetio se borbe

Khabib je ismijao Conora: "Ja sam tata, a on sin koji ne želi batine"

A. Čaušević

Iako vjerovatno više nikada neće završiti u oktagonu rivalstvo Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora će trajati još godinama. 

Svako malo neko od njih dvojice se prisjeti borbe prije više od dvije godine kada je Khabib namlatio Conora i gušenjem mu nanio najteži poraz u karijeri.

"Pričao je Conor neko vrijeme. Ali čim sam ga počeo gurati i pobjeđivati, odmah je počeo s 'to je samo posao' stavom. Bio sam razočaran, mislio sam da je mentalno jači. Psihologija je jako moćno oružje", kazao je Khabib.

"Kada sam ga udarao na podu i pričao mu, a on odgovarao kako je to samo posao, izgledalo je kao da mi je sin koji me želi smiriti kako bi izbjegao prave batine", zaključio je.

Khabib je poslije te borbe još dva puta bio u oktagonu i naravno slavio je u ova navrata, poslije posljednjeg trijumfa otišao je i u penziju.

Coonr je također bio u akciji. Uspio je pobijedi Cerronea, a 23. januara čeka ga obračun sa Poirierom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi