Benzemina fotografija izazvala dosta reakcija, komentarisao mu i Khabib

Francuz se odlučio za hidžamu

Benzemina fotografija izazvala dosta reakcija, komentarisao mu i Khabib

Edmir Škorić

Karim Benzema nije igrao u porazu Real Madrida od Rayo Vallecana, a njegov tim je poražen s 1:0.

Kada nema Benzeme, onda Real teško da postiže golove. Čak osam posljednjih golova za Kraljeve postigao je Francuz, a posljednji gol prije njega postigao je Ceballos još prije sedam mečeva u pobjedi nad Huescom (3:2).

Benzemin izostanak itekako se osjeti u igri Reala, ali napadač je imao "prečeg posla". Objavio je fotografiju na Instagramu na kojoj okrenut leđima pozira sa šest crvenih krugova na leđima.

Naravno, radi se o hidžami, metodi lokalnog "puštanja krvi". Na ovaj način osobe čiste tijelo od otrova koji se unose u organizam preko hrane, od stresa kojim se svakodnevno izlažemo i sl.

Toksini koji se prikupljaju u tijelu mogu da izazovu velike posljedice po zdravlje ukoliko se ne odstrane, pa je to razlog zašto je i Benzema obavio otklanjanje istih s popularnom hidžamom.

Mnogi slavni sportisti su se odlučili na ovaj korak, uključujući Khabiba Nurmagomedova kao i plivača Michalea Phelpsa.

Upravo je Khabib, poznati UFC borac, komentarisao fotografiju Benzeme, napisavši da je to "najbolji oporavak".

Potražite više informacija na temu La Liga:

View this post on Instagram

Recovery 💪🏼💥

A post shared by Karim Benzema (@karimbenzema) on

Top Komentari

lopov84
5
0 1
jogabonito
A usput i reklama za Calvin Klein
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi