Khedira: Juventus je bio skoro savršen
Foto: EPA

Khedira nakon poraza u finalu od bivšeg kluba

Khedira: Juventus je bio skoro savršen

Fudbaler Juventusa Sami Khedira smatra da se Stara dama može ponositi ovom sezonom, uprkos porazu u finalu Lige prvaka od njegvog bivšeg kluba Real Madrida.

Juventus je bio neporažen i primio samo jedan gol u ovosezonskom izdanju Lige prvaka sve do velikog finala u kojem su poraženi rezultatom 4:1 od Real Madrida.

"Poraz nas je sve zabolio. Ali nije bilo suđeno. Bez obzira možemo na naš put do finala gledati sa ponosom. Odveli smo Juventus do finala i skoro savršeno predstavljali naš klub u Evropi...Uz to smo pokazali da smo broj jedan u Italiji", izjavio je Khedira, te nastavio:

"Čestitam Zinedineu Zidaneu i svom mojim prijateljima u Real Madridu na odbrani trofeja Lige prvaka po prvi put u historiji."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Navijačima mogu obećati jednu stvar: Naučit ćemo naše lekcije i vratiti se sljedeće sezone", poručio je na kraju Sami Khedira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi