Khedira povrijeđen, upitan za finale Lige prvaka

Problemi za Allegrija

Khedira povrijeđen, upitan za finale Lige prvaka

Trener Juventusa Massimiliano Allegri našao se u problemima pred finale Kupa Italije protiv Lazija.

Nakon što se povrijedio Claudio Marchisio, još jedan vezni fudbaler će morati pauzirati, a riječ je o Samiju Khediri. 

Nijemac je zbog problema sa povredom morao napustiti meč protiv Monaca sredinom sedmice već u 10. minuti, a čini se kako je riječ o nešto ozbiljnijoj povredi. 

Trener Stare dame Massimiliano Allegri poručio je da će Khedira propustiti dva naredna meča u Seriji A protiv Rome i Crotonea, kao i finale Kupa Italije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nemoguće je da će Khedira igrati protiv Lazija u finalu ili protiv Crotonea naredne sedmice. Pratit ćemo ga svaki dan kako bi ustanovili hoće li biti spreman za finale Lige šampiona", rekao je Allegri.

Khedira je ove sezone jedan od najstandardnijih fudbalera Juvea, a odigrao je ukupno 44 meča te je postigao pet golova uz tri asistencije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi