Khedira u Juventusu do 2021. godine

Zvanično produžio ugovor

Khedira u Juventusu do 2021. godine · Zvanično

Njemački reprezentativac Sami Khedira danas je potpisao novi ugovor sa Juventusom.

Khedira je saradnju sa italijanskim prvakom produžio do 2021. godine čime je stavio tačku na špekulacije da će na kraju sezone napustiti Torino.

Sjajni veznjak je u Juventus stigao prije tri godine i sa ovim klubom je osvojio po tri Scudetta i Kupa, te jedan Superkup. Ukupno je za Juve nastupio 113 puta i upisao impresivnih 86 pobjeda.

Igrajući za Juventus, Khedira je postigao 20 golova uz 13 asistencija i već duže vrijeme predstavlja jednu od ključnih karika u veznom redu najtrofejnijeg italijanskog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sami Khedira (31) je u Juventus stigao 1. jula 2015. godine iz Real Madrida i to kao slobodan igrač, a prethodno je nastupao za Stuttgart. Standardni je član i njemačke reprezentacije za koju je od 2009. godine odigrao 77 utakmica.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi