Khedira: Zbog Juventusa sam ponovo zavolio fudbal

Nije se pokajao zbog dolaska u Torino

Khedira: Zbog Juventusa sam ponovo zavolio fudbal

Njemački reprezentativac Sami Khedira je u prošloj sezoni uglavnom bio rezerva u Real Madridu, zbog čega se ovog ljeta odlučio na dolazak u Juventus.

Prema njegovim riječima, to je bio apsolutno ispravan potez.

"Više od godinu dana nisam uživao u fudbalu. Totalno sam izgubio volju za treningom i utakmicama, ali nisam želio odustati", rekao je Khedira, te dodao:

"Odlučio sam da odem u Juventus i nisam se pokajao. Ponovo se vratio onaj osjećaj koji sam imao prema fudbalu, jer on je ipak moja najveća ljubav".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Khedira se nije naigrao ni u Juventusu, ali zbog povrede. U dresu Stare dame je za sada sakupio sedam utakmica, u kojim je upisao jedan gol i dvije asistencije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti