28

Komentari (28)

Jupp
Pa sta ako je Bayern izgubio protiv Kiel-a? Je li se to ne smije izgubiti ako uzmes titulu prvaka Evrope? Dajte ljudi, to je fudbal, draze mi je da izgube protov Kiela, a sa druge strane natrpaju neku ekipu jaku u ligi prvaka poput Barce :) Salu na stranu, Sule nije stoper kojeg treba gurati prema naprijed.. previse je spor kad suprotna strana krene u kontra napad.. inace solidna partija Bayerna, dobro bilo da su pobijedili, ali ne moze uvijek :)
doctoroffootball
Drago mi je samo radi Brazze
zajid08
Reko sam ja, nece dugo trajati dominacija Bayerna, barem na internacionalnom nivou. Dosta im se poklopilo prosle sezone. Ali nemaju oni potencijal kao Real zadnjih godina ili Barca prije, pa da dominiraju 3-4 godine u komadu.
Jupp
@zajid08 Tacno, nemaju ljude koji presudjuju u njihovu korist kao Real (citaj sudije), za tri redom vezane titule lp. A Barca? Sta su to oni vise uradili Bayern-a, zadnju deceniju? Podsjeti me molim te.. Bayern je uvijek ozbiljan i neugodan protivnik, pusti se djecijih prica oko dominacije, samo je Real vrijedan spomena ako vec, Barcelona nikako..
Jos imaju traumu od Bayern-a, jer cesto prime preko 5 komada u dvije utakmice :)
zajid08
Cuj Barsa nije dominirala, otkad ti sinko pratis fudbal...
Armin29
Sarajevo sampion
Sanagoal
Svaka čast! To ti je fudbal! Bez straha i sa puno volje sve se može.
user1583752673
Ja navijac Bayerna i govorim vec neko vrijeme da su katastrofa u odbrani. Zasluzeno Kiel prosao. Losi transferi ove godine. Perisic za Costu Ronaldo. Roca dosao iz ekipe koja je ispala u drugu ligu. Hvala Hasane
Armin29
sto im ne kazes licno
Zgembic
Pa Hasan je i sa istom ili mozda i gorom ekipom uzeo sve ...
Armin29
nek se ugledaju na sampione sa koseva
user1583752673
Tiago Alcantara ti gori igrac od Roce ili Perisic od Coste nemas ti veze drug o fudbalu
ek76
Jos i prvi gol Bayerna offside pola metra
Koljicfan
Dosta je i bayerna vise, neka i drugi osvoje nesto. Bravo
Penderinos
Kiel simpa ekipa, valjda izbore Bundesligu pa da ih dogodine gledamo medju najjacima
Miskolizac
Stoke jedne..jel vas stid?
Nedim.
To je manje vazno,ima toga Bayern na bacanje
MaxBavarac
nedoni46
Dajte ljudima odmah pehar
ragge
Uvijek neugodni Kiel
Zmiugaloma
Neki dan su I Barcu pobjedili ??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.