Kikači ovakvu feštu ne pamte: U elementu i prvi čovjek Mladosti i Slobode

Ostvarili historijski uspjeh

Kikači ovakvu feštu ne pamte: U elementu i prvi čovjek Mladosti i Slobode

E. Čaušević

Fudbaleri Mladosti iz Kikača ostvarili su historijski uspjeh plasmanom u osminu finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Mladost je danas na svom terenu dočekala nekadašnjeg bh. prvaka Leotar i u sjajnoj utakmici slavila sa 3:2. Heroj domaćih danas je ponovo bio Semir Mujkanović koji je postigao hat-trick i tako odveo svoju ekipu u osminu finala Kupa BiH.

Nakon završetka meča nastala je ludnica na terenu i veliko slavlje, a tu je bio i prvi čovjek kluba Senad Mujkanović koji je znao proslaviti uspjeh svoje ekipe. Slavlje se nastavilo i nakon utakmice, a igrači Mladosti imali su poruku za narednog protivnika skandiranjem "Nama niko ništa ne može".

Top Komentari

Novak Profilćić
kikači prošli, željo zapeo
5 0
hame
kad igra srce i volja
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi