7

Komentari (7)

ryan.giggs
Bavarske cicije.
user1583752673
Jesu se najeli ovi fudbaleri. Pa ako je i sa kim klub imao strpljenja sa njim su ga imali. Zadnjih par godina vise je bio povrijeđen nego sto je igrao. Odigrao jednu solidnu sezonu i daj vece platu. Ma mrs!
miki30
Ne da se Bayern ucjenjivati, mogao bi i on laganini popušiti, pa makar i bez odštete kao Alaba.
miki30
Pa šta nek ide! Doće drugi, recimo Upamecano ili neko na njegovu poziciju takođje. Brate netreba se dati ucjenjivati da si neznam ko!
forza_juve
Respect za Bayern, ne znam ko da si nisi veći od kluba. To trebaju svi klubovi slijediti, max igraču tolika plata i ćao.
forza_juve
@Manager dobro on je vlasnik heh
2323
Prokletstvo uslo u ljude.i ta plata koju ima sada je nezasluzena za takvog igraca...ni blizu toj cifri ali Boze moj...Sotone...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.