I Coman želi više novca od Bayerna
Foto - EPA

Ništa od dogovora

I Coman želi više novca od Bayerna

Midhat Šljivak

Minhenski Bayern nije uspio da dogovori produžetak saradnje sa Kingsleyjem Comanom.

Rukovodstvo Bayerna je 24-godišnjem krilnom fudbaleru ponudilo novi ugovor do ljeta 2026. godine, ali Coman je ponudu odbio.

Francuski fudbaler je nezadovoljan financijskom ponudom. Nadao se značajnijem povećanju, što mu Bayern ne želi ponuditi.

Comanova plata je trenutno osam miliona eura. On je želio više novca, ali rukovodstvo kluba mu nije željelo ponuditi značajniju povišicu i do dogovora nije došlo.

Ugovor francuskog fudbalera sa Bayernom veže do 2023. godine. Ipak, nakon svega bi se lako moglo desiti da on napusti klub već tokom ljeta, a ponovo se 24-godišnjak povezuje sa prelaskom u Manchester United.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern je podsjetimo zbog nemogućnosti dogovora oko povišice i novog ugovora ostao bez Davida Alabe koji će napustiti Bavarce na kraju sezone.

Coman je u Bayernu od 2017. godine, a ove sezone je u 27 nastupa ostvario učinak od šest golova i 13 asistencija.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

2323
Prokletstvo uslo u ljude.i ta plata koju ima sada je nezasluzena za takvog igraca...ni blizu toj cifri ali Boze moj...Sotone...
6 1
forza_juve
Respect za Bayern, ne znam ko da si nisi veći od kluba. To trebaju svi klubovi slijediti, max igraču tolika plata i ćao.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi