Kiša otkrila ćelavost Garetha Balea

Očekuje ga presađivanje kose?

Kiša otkrila ćelavost Garetha Balea

Endin Čaušević

Fudbaleri Real Madrida danas su kao gosti savladali Real Sociedad sa 1:0.

Odlučujući gol za kraljevski klub postigao je Gareth Bale u samom finišu utakmice. Ovom pobjedom Real je preuzeo vrh tabele u Španiji i ima dva boda više od Barcelone i Atletica koji imaju utakmicu manje.

Bale je po drugi put bio junak Kraljeva, te je na najbolji način nadoknadio odsustvo Ronalda. Ipak, kamere su uspjele Balea u nezgodnom trenutku.

Naime, kiša koja je danas padala u Sociedadu "pomogla" je kamermanima da otkriju kako je Bale počeo ćelaviti. Možda će se on uskoro odlučiti na transplantaciju kose jer su to već ranije radili Wayne Rooney i Cesc Fabregas.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi