Kiša pravi probleme širom BiH: Pogledajte kako jutros izgleda stadion Tušanj

I u Tuzli kiša stvara probleme

Kiša pravi probleme širom BiH: Pogledajte kako jutros izgleda stadion Tušanj

E. Čaušević, foto: E. Dindić

Kiša koja prethodnih dana pada u Bosni i Hercegovini napravila je probleme u mnogim bh. gradovima.

Najteže su pogođeni Sarajevo, Jablanica, Kakanj i Konjic, ali stanje se pogoršava i u još nekoliko gradova naše zemlje.

Ovog vikenda igraju se mečevi 16. kola Premijer lige i već sada je jasno da mnogi tereni neće biti baš u najboljem stanju zbog kiše koja neprestano pada već dva dana.

Naš fotoreporter iz Tuzle posjetio je jutros stadion Tušanj kako bi provjerio u kakvom stanju se nalazi teren na ovom stadionu.

Poznato je da je teren na Tušnju inače u lošem stanju, a obilna kiša će još dodatno otežati posao. Teren je natopljen kišom, a na pojedinim mjestima su se stvorile i velike lokve.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

No, na sreću meč na Tušnju igra se tek u ponedjeljak kada će Sloboda dočekati Velež, a utakmica počinje u 18 sati.

Očekuje se sutra prestanak padavina i nadati se da će Tušanj koliko-toliko biti u boljem stanju kako bi se bez problema odigrala utakmica između Slobode i Veleža.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mi_Ro
Pa kad je GOSPODIN HUSIĆ nudio rijesenje za stadion u Tuzli docekali su ga na noz jer su mislili hoce samo da se okoristi a covjke je imao samo dobru namjeru i uradio bih to u roku od godinu il dvije sto Tuzla i Tuzlaci nisu mogli za pola stoljeca
3 7
rodjak
Ma ljudi nije teren Tusnja samo sramota.Pogledajte ovu staru tribinu,tu se beton raspada koliko je stara,da o WC-ovima da ne pricam ,isto tako ova tribina iza gola jos nije 100% zavrsena,ja ne znam postoje li tu ikako WC-ovi ili su oni poljski(nisam bio na toj tribini).Tusanj je osto jos u 80-tim ,mada su tada imali i onaj zid tamo od cigle iza suprotne tribine i bilo je tu stajanje ,sada ni toga nema.propuh sa te strane.Sloboda je jedan od BH velikana i zasluzuju puno bolje uslove od onih trenutnih.Da bar hocei ofarbati i ograde i stepenista i stubove za reflektore to bi puno bolje izgledalo.Sto je najgore tu sad igraju 2 Premijer ligasa svoje domace utakmice i dalje niko nista da uradi(pa nek prepolove pare pa nek malo uloze oba kluba da se ono stanje malo popravi) Tuzlanski kanton je jedan od najmnogoljudnijih kantona ,glavna privreda BiH je smjestena u tom kantonu ,rata nije bilo u tom kantonu (u vecini)dakle nisu u ratu unisteni stadioni i pored svega toga imamo najuzasniji stadion u ligi ,umjesto da bude najbolji , jer po tim parametrima koje sam naveo moze da bude najbolji a na ovdje se jedino igra Premijer Liga u kantonu . Nije mi jasno stvarno da se nesto ne poduzima godinama
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi