Kladionica nudi nevjerovatnu kvotu na Leicester

Ko voli neka pokuša

Kladionica nudi nevjerovatnu kvotu na Leicester

Midhat Šljivak

Navijači Leicestera prošle sezone su imali ogroman razlog za zadovoljstvo.

Ekipa s King Power stadiona je stigla do prve titule prvaka Engleske, ali ova sezona je potpuno drugačija.

Leicester se nalazi tek na 14. mjestu Premiershipa, no u Ligi prvaka im ide sjajno, te su u tom takmičenju osigurali nastup među 16 najboljih ekipa.

Prošle sezone mnogi hrabri kladioničari su zaraditi ogroman novac, jer su nešto sitno uložili na Lisice, a i sada oni koji žele mogu pokušati nešto slično.

Kvote na ovaj tim su i ove sezone ogromne. Zbog loših igara mnogi vjeruju kako će Lisice biti prvi šampion koji je ispao, a ima i onih kladionica koje nude nevjerovatne oklade.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tako jedna od engleskih nudi kvotu 400/1 da će Leicester osvojiti Ligu prvaka, te ispasti iz Premier lige, što su dvije oklade spojene u jednu.

Na početku sezone kvota na Leicesterov trijumf u najjačem takmičenju svijeta bile su 5000/1, a ova dupla ponuda je svakako interesantna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi