Kladioničar poklonio parove i opustošio kladionicu
Foto: EPA

Kladionica ostala bez 350.000 funti

Kladioničar poklonio parove i opustošio kladionicu

Midhat Šljivak

Izvjesni kladioničar Max Ried proslavio se izborom parova sinoćnjih utakmica Lige prvaka.

Ovaj kladioničar je od kladionice Sky Bet zatražio kvotu na dva događaja i to da će Arsenal promašiti penal, te da će Robert Lewandowski postići gol glavom.

Kladionica mu je ponudila kvotu 400/1 na ovu opkladu, a Max je imao zaista izuzetan osjećaj. Prvo je Alexis Sanchez promašio penal, a zatim je u 53. minuti Robert Lewandowski pogodio za veliko slavlje mnogih kladioničara.

Max je zaradio oko 2.000 funti, ali ono što je Sky Bet kladionicu koštalo je činjenica da je veliki broj igrača odigrao ove parove, pa je kladionica isplatila 350.000 funti velikom broju takmičara.

"Ovaj gol nas je koštao 350.000", napisali si iz kladionice na Twitteru uz gol Roberta Lewandowskog.

Također, oglasio se i Max.

"Onaj osjećaj kada koštaš kladionicu 350.000 funti", napisao je on.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Očigledno čovjek ima osjećaj za klađenje.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi