Poluprazan Emirates čeka Bayern

Navijači Arsenala vraćaju ulaznice

Poluprazan Emirates čeka Bayern

M. Šljivak
Teme:

Nakon što je Arsenal doživio pravi debakl od Bayerna (5:1) u prvom susretu osmine finala Lige prvaka, navijači londonskog tima masovno vraćaju ulaznice koje su imali za revanš na Emiratesu koji se igra 7. marta.

Pred prvi meč s Bayernom bilo je gotovo nemoguće kupiti ulaznicu za revan meč. Ipak, sve se promijenilo nakon katastrofe u Minhenu, pa su navijači tima iz Londona vratili čak 30.000 ulaznica.

Samo 18 minuta nakon što je meč u Minhenu završen, navijači su počeli vraćati ulaznice. Većinom su to mjesta u gornjem dijelu stadiona, tako da će na Emiratesu samo mjesta u bliže terenu biti ispunjena, dok će stadion biti poluprazan.

Katastrofa je očigledno skupo koštala Topnike. Pored činjenice da su ostali bez dobrog novca od ulaznica (Emirates je najskuplji stadion u Engleskoj), završili su nastup i u Ligi prvaka, te će ostati bez dodatne novčane nagrade za prolaz među osam najboljih.

Čuda se u fudbalu dešavaju. Arsenalu treba osmo svjetsko za prolaz dalje, ali ono što ih više boli je razočaranje od strane navijača, koji žele odlazak Arsenea Wengera s klupe.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi