Kladioničari se konačno vraćaju na svoje: Objavljena ponuda za utakmice Bundeslige!

Mečevi se igraju za vikend

Kladioničari se konačno vraćaju na svoje: Objavljena ponuda za utakmice Bundeslige!

Endin Čaušević

Skoro sve fudbalske lige u Evropi prekinute su prije skoro dva mjeseca zbog pandemije koronavirusa, ali život se konačno korak po korak vraća u normalu.

Ljubitelji fudbala sigurno s velikim nestrpljenjem čekaju da se fudbal vrati, te da ponovo najvažnija sporedna stvar na svijetu bude jedna od najvećih "briga". Fudbal se lagano vraća, a prva liga koja se nastavlja je Bundesliga i to ovog vikenda.

Prošle sedmice je zvanično potvrđeno da se Bundesliga nastavlja 16. maja i da će se mečevi igrati pred praznim tribinama. No, sigurno da je veliki korak i za ostale lige što su Nijemci odlučili da nastave s fudbalom, te je to sigurno vodilja mnogim državama u Evropi.

Nakon dva mjeseca na svoje će konačno doći i kladioničari kojima sigurno itekako nedostaju sportska takmičenja. Ponuda prethodnih sedmica je bila itekako siromašna, ali sada se i to vraća u normalu, te od ovog vikenda konačno će biti nekih utakmica na koje se možete kladiti.

Utakmica 26. kola njemačke Bundeslige nastavljaju se u subotu, a prvi mečevi igraju se u terminu od 15:30 sati. U kladionici MOZZART već je poznata ponuda za ove utakmice, a u centru pažnje sigurno će biti veliki derbi između Borussije Dortmund i Schalkea.

Dortmund se bori za titulu jer zaostaje samo četiri boda za Bayernom i sigurno je da nas očekuje spektakularan meč zbog svih okolnosti i činjenice da je to prvi meč za ove ekipe nakon dva mjeseca.

Jedino će veliki nedostatak sigurno biti atmosfera s tribina, ali očito da su već svi spremni za to. Meč u Dortmundu igra se od 15:30 sati u subotu i prema kladionicama Dortmund je veliki favorit. Kvote za ovaj meč možete pogledati OVDJE.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Što se tiče ekipe Bayerna oni će na teren istrčati u nedjelju od 18 sati. Bavarci gostuju kod Union Berlina i sve osim pobjede Bayerna će sigurno biti ravno senzaciji. MOZZART donosi kvote i za ovaj meč, a njih možete pogledati na OVOM linku.

Ponuda je jako zanimljiva i za ostale utakmice, a nakon toliko pauze sigurno da ćete biti "prikovani" za svoje TV prijemnike i s uzbuđenjem gledati svaku utakmicu koju budete mogli. Što se tiče cijele ponude za mečeve Bundeslige ovog vikenda nju pogledajte OVDJE.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

manijaci_____
Vi ste samo zbog ovog cekali da se nastavi
7 0
yossarian
Haram je i ubijati medvjede, pa ti često ideš u lov,. Poyy GAYija.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti