Kladioničarski kutak: Tri savjeta za klađenje

Parovi za srijedu

Kladioničarski kutak: Tri savjeta za klađenje

V. Elez

U rubrici namijenjenoj kladioničarima donosimo tri dnevna savjeta za srijedu, 6. april 2016. godine.

EUROPE: Champions League - Play Offs 

20:45   Paris SG - Manchester City - tip 1, over 2,5

Iako se radi o završnici najjačeg evropskog takmičenja, sastaju se timovi koji su prilično efikasni. Gosti su inače tesko uspjevali sačuvati svoju mrežu i u domaćem prvenstvu.

Što se tiče francuskog kluba, ove sezone svi timovi su izgledali nedorasli Ibrahimoviću i drugovima. Da li je ovo sezona u kojoj će se ovjenčati najvećim evropskim trofejom, ostaje da se vidi.

Preporuka je tip 1 i više od 2,5 golova. Ubitačni napad PSG-a neće propustit prilike koje im se budu ukazale, ali i gosti imaju svoje adute u napadu.

DENMARK: Landspokal Cup 

18:00   FC Copenhagen - Brondby - tip X, under 2,5 

Ovo je vjerovatno najveći derbi danskog fudbala posljednjih sezona. Oba tima su redovni učesnici evropskih takmičenja i njihove duele gledamo u borbi za danske trofeje. Kada je kup u pitanju, onda su to uglavnom tvrde utakmice, koje ne rijetko odluči jedan gol.

Ne treba zanemariti činjenicu da je Brondby sigurno najnezgodniji gost u glavnom gradu Danske. Preporuka je tip X i manje od 2,5 golova, a na ovom meču bi mogli očekivati i rezultat tipa 1:1. 

SLOVENIA: Prva liga 

18:00   Zavrč - Maribor - tip X, over 2,5

# tim u p n i + / - bod
2. Maribor 27 15 8 4 62:25 53
5.  Zavrč 27 9 8 10 29:32 35


Do sada nismo prognozirali slovenačku ligu, pa je i za to došlo vrijeme. Najbolja ekipa od nezavisnosti ove države je svakako Maribor.

Domaći su obezbijedili opstanak i pokušaće da pomrse račune favoritu. Kako imaju gotovo identičan odnos pobjeda i poraza, domaći su nepredvidivi i renomiranim gostima neće biti lako da zadrže korak za vodećom Olimpijom.

Preporuka je tip 2 i više od 2,5 golova. Očekujemo da gosti odnesu bodove, a kako su prilično efikasni, očekujemo i više od 2,5 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi