Kladionice već isplaćuju dobitke za pogođenog prvaka Engleske
Foto - EPA

Šef nema dileme

Kladionice već isplaćuju dobitke za pogođenog prvaka Engleske

Midhat Šljivak

Manchester City će u 2022. godinu ući kao vodeći tim Premiershipa.

Građani pod vodstvom Pepa Guardiole imaju šest bodova prednosti u odnosu na Liverpool i Chelsea, a ta razlika bi večeras mogla biti i veća ako City savlada Brentford.

Pojedine kladionice već vide City kao novog prvaka i odlučile su da isplate dobitke svim kladioničarima koji su uložili novac na trijumf Cityja.

Svako ko želi novac može uzeti bez problema i ovo je svakako zanimljiva odluka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Vidjeli smo dovoljno. Mislim da je sve gotovo. Zabili su 17 golova u posljednje tri utakmice i imaju najboljeg menadžera na svijetu. Svako ko želi, isplaćujem novac svima koji je odigrao na City", saopštio je jedan od šefova kladionice.

Interesantno je da je engleska kladionica Betfred koja nudi sada isplatu, 2012. godine isplatila novac na trijumf Uniteda, ali je na kraju City prošao prvi kroz cilj u nevjerovatnoj završnici sezone.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1614932756
Kako ce bit veca razlika ako i chelzi pobjedi brighton bog vas satro ??
5 2
Brazuka
Koja je to klad? Ime?
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi