Kladionice kažu: Zmajevi autsajderi protiv Turske

Visok koeficijent na pobjedu BiH

Kladionice kažu: Zmajevi autsajderi protiv Turske

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će u četvrtak odigrati prijateljski meč sa Turskom, koji se igra u Rizeu.

Bit će to prvi susret ove dvije selekcije nakon skoro deset godina, jer su BiH i Turska posljednji put odmjerili snage u onoj kultnoj utakmici 2009. godine kada je bilo 1:1, uz spektakularan gol Sejada Salihovića iz slobodnog udarca.

Predstojeći meč sa Turskom nema pretjeran rezultatski značaj, a Prosinečki je najavio čak i mogućnost da odmori određene fudbalere kako bi što spremniji dočekali meč sa Sjevernom Irskom na Grbavici, koji se igra u ponedjeljak i koji je neuporedivo važniji za naš tim.

Čak i kladionice vide Zmajeve kao autsajdere u Rizeu, pa je tako u MOZZART kladionici kvota na pobjedu našeg tima visokih 4.20. Ova kladionica na pobjedu Turske nudi koeficijent 1.90, a na remi 3.45.

MOZZART je ponudio još niz opklada za ovaj meč, a izdvaja se opcija Oba tima daju gol (GG) sa kvotom 1.95, ili BiH daje gol sa kvotom 1.55. Pogledajte kompletnu ponudu za ovaj meč.

Meč Turske i Bosne i Hercegovine igra se u četvrtak, 11. oktobra s početkom u 20:30 sati.

Top Komentari

MirzaBarucic
Poderacemo ih =)
10 5
ramiz10
ako vi ovom kvotom nas nazivate autsajderima onda stvarno nez sta bih za vas bila kvota 6 ili nedo Bog 10. smijesno od vas
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije