Kladionice ne vjeruju da Dinamo može napraviti čudo na San Siru

Atalanta želi prvu pobjedu u Ligi prvaka

Kladionice ne vjeruju da Dinamo može napraviti čudo na San Siru

Endin Čaušević

Fudbaleri Dinama večeras igraju u gostima protiv Atalante utakmicu petog kola grupne faze Lige prvaka.

Zagrebački klub je u prvom okršaju ovih timova na svom terenu slavio s ubjedljivih 4:0 što je bilo veliko iznenađenje. Dinamo na San Siro sigurno stiže sa velikim motivom jer im pobjeda daje velike šanse da izbore plasman u osminu finala.

Međutim, jasno je da će Atalanta večeras željeti da se osveti za težak poraz u prvom susretu, te bi se pobjedom vratili u igru da barem na kraju osvoje treće mjesto koje vodi u Evropsku ligu na proljeće.

Atalanta je još uvijek bez pobjede u Ligi prvaka jer imaju samo jedan bod koji su osvojili protiv Manchester Cityja. Ipak, i pored toga kladionice vjeruju da će se teško desiti ponovo iznenađenje Dinama, te je kvota na pobjedu Modrih daleko veća nego što se očekivalo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ipak, Dinamo je pokazao da najbolje igraju kada ih svi otpišu, a navijači zagrebačkog kluba sigurno se nadaju da će tako biti i večeras.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za večerašnji okršaj na San Siru na OVOM linku. Podsjećamo, utakmica se igra od 21 sat.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi