Za sreću? Igrač Dinama pokazao zanimljivu tetovažu
Foto: Index

Pred meč na San Siru

Za sreću? Igrač Dinama pokazao zanimljivu tetovažu

Dinamo će večeras odigrati utakmicu na jednoj od najslavnijih hramova u svijetu fudbala - San Siru.

S obzirom da Atalantin stadion ne zadovoljava UEFA-ine kriterijume, Dinamo će s italijanskim timom snage odmjeriti upravo na mitskom stadionu na kojem će tražiti pobjedu u utakmici godine.

Modri i dalje sve imaju u svojim nogama, eventualnim trijumfom bi došli na korak od prolaska u osminu finala Lige prvaka, a možda bi im sreću mogla donijeti i tetovaža koju ima njihov napadač Komnen Andrić.

Na treningu pred utakmicu Andrić je pokazao kako je nedavno na bedru tetovirao upravo San Siro, a iako zbog povrede neće nastupiti, vjerovatno mu puno znači i što se našao na mjestu kojeg već ima na nozi.

A kako je došlo do tetovaže? Jednostavno. Želio je tetovirati jedan od stadiona, imao je dilemu koji će to biti, ali na koncu je presjekao i odlučio se za kultni San Siro.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Foto: Index.hr

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi