Kladionice nisu imale milosti prema Dinamu: Ovakva kvota se dugo nije desila u Ligi prvaka

Ne vjeruju u iznenađenje na Etihadu

Kladionice nisu imale milosti prema Dinamu: Ovakva kvota se dugo nije desila u Ligi prvaka

Endin Čaušević

Liga prvaka nastavlja se večeras utakmicama drugog kola grupne faze, a očekuje nas nekoliko zanimljivih mečeva.

Jedna od utakmica koja će biti u centru pažnje je okršaj na Etihadu gdje će Manchester City ugostiti Dinamo iz Zagreba. City je apsolutni favorit i sve osim pobjede prvaka Engleske bi bila velika senzacija.

S druge strane, iz Dinama su poručili da na Etihadu nemaju ništa izgubiti i da u svaku utakmicu ulaze sa željom da pobijede. Dinamo je u prvom kolu ponizio Atalantu sa 4:0 i jasno je zbog čega imaju ogromno samopouzdanje.

Međutim, kada su u pitanju kladionice onda Dinamo čini se da nema uopšte šansi da neporažen napusti Englesku. Kvota na pobjedu jednog tima odavno nije bila tako velika.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dovoljno je vidjeti da je kvota na remi čak 11,00, a na pobjedu Dinama čak znatno veća. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za utakmici Cityja i Dinama i to OVDJE.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
19 je smijesno. Nije ni cudo sto se kladionice bogate a narod gubi. Sve je matematicki i statisticki proracunato. Kad bi hiljadu puta igrali tesko da bi Dinamo pobijedio i jednom.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi