Kladionice pred meč na Grbavici: BiH veliki favorit protiv Sjeverne Irske
Sjeverna Irska je u prvom meču nadigrala selekciju BiH, ali su na kraju ipak poraženi. U tom meču je bh. tim poslužila sreća, ali fudbaleri Sjeverne Irske vjeruju da će im se svi promašaji vratiti na Grbavici

Imamo šansu za A ligu

Kladionice pred meč na Grbavici: BiH veliki favorit protiv Sjeverne Irske

Midhat Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u ponedjeljak će na Grbavici ugostiti Sjevernu Irsku u 3. kolu Lige nacija.

Naša selekcija u ovaj meč ulazi nakon dvije pobjede. Slavili su izabranici Roberta Prosinečkog upravo protiv Sjeverne Irske (1:2), te Austrija i sada će imati šansu da dođu korak bliže plasmanu u A diviziju Lige nacija.

Kladionice pred susret na Grbavici itekako vjeruju Zmajevima. BiH je pred duel na Grbavici apsolutni favorit, što kvote za ovaj meč jasno pokazuju.

Ipak, nekada kvota nije pravo mjerilo. Sve će odlučiti borba na terenu, gdje je naš tim objektivno kvalitetniji, ali je Sjeverna Irska itekako neugodan tim.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

OVDJE pogledajte sve kvote za meč Bosne i Hercegovine i Sjeverne Irske koji se igra u ponedjeljak od 20:45 sati.

Top Komentari

MirzaBarucic
Razbicemo Sjevernoirce, vidjecete.
22 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti