Austrijanci i Sjeverni Irci večeras u Beču, nadamo se remiju
Naša reprezentacija nakon dva odigrana kola ima maksimalnih šest bodova i nada se večerašnjem remiju Austrije i Sjeverne Irske kako bi pobjedom protiv Iraca osigurala prvo mjesto.

Susret naše grupe

Austrijanci i Sjeverni Irci večeras u Beču, nadamo se remiju

Večeras će se širom Evrope igrati utakmice u okviru Lige nacija, a nama iz Bosne i Hercegovine će svakako biti najzanimljiviji susret u Beču između Austrije i Sjeverne Irske. 

Radi se o susretu naše grupe 3 koji bi na kraju našem timu mogao olakšati posao kada je u pitanju ovjeravanje prvog mjesta.

Austrija i Sjeverna Irska do sada nemaju nijedan bod jer su obje reprezentacije gubile od naših Zmajeva u prvom mečevima, pa ekipa koja večeras izgubi, vjerovatno i gubi sve šanse da će proći dalje. Gledajući iz naše perspektive, u slučaju remija Austrije i Sjeverne Irske i naše pobjede u ponedjeljak protiv Iraca, mi ovjeravamo prvu poziciju.

Sudeći po kladionicama, favorit na večerašnjem susretu je reprezentacija Austrije. Na ovu ekipu MOZZART nudi kvotu 1,55, dok je na pobjedu Sjeverne Irske koeficijent čak 7,00.

Osim pomenutog susreta, večeras se širom Evrope igra još nekoliko zanimljivih susreta, a u centru pažnje je repriza polufinala sa Mundijala Hrvatska - Engleska.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Hrvati će na Rujevici dočekati stare poznanike Engleze koji su svakako željni osvete nakon bolnog poraza u polufinalu Svjetskog prvenstva. MOZZART kladionica smatra da obje ekipe imaju otprilike podjednake šanse u večerašnjem susretu, ali daje minimalnu prednost Hrvatskoj na koju je kvota 2,75, dok je za pet feninga veći koeficijent na Gordi Albion.

Za kraj ćemo spomenuti i to da će večeras na teren polufinalisti s Mundijala, Belgijanci, koji će igrati protiv Švicaraca, dok će nekadašnji prvaci Evroope Grci dočekati Mađare.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi