Kladionice prognoziraju gdje ide Ibrahimović

Potrudili se da izračunaju šanse klubova

Kladionice prognoziraju gdje ide Ibrahimović

Endin Čaušević

Zlatan Ibrahimović jučer je saopštio da će na kraju sezone sigurno napustiti PSG, ali još uvijek ne želi otkriti ime svog novog kluba.

Već nekoliko mjeseci špekuliše se uveliko o tome gdje bi švedski napadač mogao nastaviti svoju karijeru. Mnogi vjeruju da će to biti neki klub iz Engleske, mada je u opciji i prelazak u američki MLS.

Kladionice marljivo rade na tome da pokušaju saznati klubove koji su u opticaju za Zlatana kako bi napravile što bolju ponudu. Italijani su otišli korak dalje, te su izračunali koji klub ima najveće šanse da dobije Ibrahimovića.

Po 30% šansi imaju Manchester United i LA Galaxy, dok 15% ima Zlatanov nekadašnji klub Milan. Iza Milana je Chelsea sa 10%, dok su tu još Arsenal, Real Madrid i odlazak u Kinu sa po 5% šansi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi