Optužio Ibrahimovića za doping, pa se morao izvinjavati

Nema šale sa Zlatanom

Optužio Ibrahimovića za doping, pa se morao izvinjavati

Zlatan Ibrahimović je u svijetu sporta poznat kao ličnost s kojom se ne želite 'zakačiti'.

Upravo to je uradio bivši švedski atletski trener Ulf Karlsson koji je Ibrahimovića optužio da je uzimao doping dok je nosio dres Juventusa. 

Ipak, već sljedeći dan Karlsson se izvinio Ibrahimoviću nakon što je napadač PSG-a najavio da će ga tužiti.

"Izrazio sam se na neprecizan i neumjesan način o Ibrahimoviću. Tek sam sada shvatio da bi ono što sam rekao moglo biti interpretirano na određeni način i duboko sam uznemiren, to nije bio moj cilj", rekao je Karlsson i dodao:

"Izvinio sam se Zlatanu i svima onima koji su se osjećali uvrijeđeni mojim izjavama. Nadam se da one nisu naštetile Ibrahimovićevoj reputaciji, jer ga smatram najboljim igračem u historiji naše zemlje".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi