Kladionice uvijek znaju više: Kvote na transfer Koulibalyja u United u velikom padu!
Senegalski fudbaler je već četiri i po godine član Napolija. U ovom timu je izrastao u jednog od najboljih štopera svijeta i interes za njega je ogroman (Foto: EPA)

Senegalac na Old Traffordu

Kladionice uvijek znaju više: Kvote na transfer Koulibalyja u United u velikom padu!

Midhat Šljivak

Kalidou Koulibaly mogao bi već u januaru napraviti spektakularan transfer.

Fantastični Seneglac i ove sezone igra zaista sjajno. Njegove igre u Napoliju nisu prošle neopaženo, pa bi karijeru Koulibaly mogao nastaviti u Manchester Unitedu.

Barem tako tvrde kladionice. Kvote na transfer 27-godišnjeg štopera u drastičnom su padu i kvota je trenutno 3.00, ali bi u narednim danima mogla i dodatno pasti.

"Solskjaeru će možda biti povjeren popriličan budžet za pojačanja narednog mjeseca. Kvote govore da će Koulibaly postati prvi igrač koji će u januaru stići u Manchester", rekao je Alex Apati sa Ladbrokersa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Cijena za ovog fudbalera nije nikako mala. Napoli traži oko 100 miliona eura, ali United jednostavno mora početi dovoditi kvalitetnije fudbalere ako želi da se vrati u vrh engleskog i evropskog fudbala.

Šta će se desiti u ovom slučaju, vidjet ćemo u narednim danima, ali s obzirom na to da kladionice uvijek znaju više, transfer je vrlo izvjestan.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti