Klasnić urnebesnim komentarom na Rakitićevu majstoriju osvojio preko hiljadu lajkova

Detalj s treninga Barcelone

Klasnić urnebesnim komentarom na Rakitićevu majstoriju osvojio preko hiljadu lajkova

Hrvatski veznjak Ivan Rakitić potezom na treningu Barcelone obrukao je mladog saigrača iz B tima, a na klipu koji je objavljen na Instagramu najviše se proslavio Ivan Klasnić. 

Nekadašnji igrač Werder Bremena i reprezentativac Hrvatske ostavio je zanimljiv komentar stranici '433' koja je i objavila video.

"U Hrvatskoj kažemo 'prc'. Svaka čast brate", napisao je Klasnić i u rekordnom roku zaradio skoro hiljadu i pol lajkova.

Inače, Rakitić će i večeras imati priliku da pokaže šta zna i to pred TV kamerama obzirom da njegova Barca igra susret 29. kola La Lige protiv Leganesa.

Taj susret na rasporedu je od 22.00 časova.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi