Klasnić: Više mi ni porodica ne može pomoći

Ponovo na sudu

Klasnić: Više mi ni porodica ne može pomoći

Edmir Škorić

Bivši hrvatski napadač Ivan Klasnić kaže da mu više niko iz porodice ne može pomoći.

Nekadašnji igrač Werdera u petak popodne je bio na sudu na kojem tuži doktora svog nekadašnjeg tima koji ga je nepravilno liječio zbog čega mu je život ugrožen.

Dobio je prvostepensku presudu i doktor Dimansi i pripravnik Manju Guha moraju da mu plate 100 hiljada eura odštete. Iako su iza njega tri transplatacije bubrega, još uvijek nije potpuno zdrav.

"Koliko će ovaj bubreg izdržati, samo nebo zna. Niko mi od porodice više ne može pomoći", rekao je Klasnić njemačkom Weltu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Prvi bubreg mu je darovala majka Šima, ali ga je tijelo odbacilo nakon nekoliko dana. Poslije toga je dobio očev koji je bio u funkciji deset godina, a 2017. godine treći bubreg mu je donirao čovjek s kojim nije bio u rodbinskoj vezi.

Top Komentari

rajvosa46
Izdrži!
17 1
@dn@n
Subhanallah, tobejarabi
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti