Klasnić uvodi novitet u fudbal: Hoće li Werder prihvatiti njegovu ponudu?

Jako zanimljiva ponuda

Klasnić uvodi novitet u fudbal: Hoće li Werder prihvatiti njegovu ponudu?

Nekadašnji sjajni hrvatski napadač Ivan Klasnić osjeća se sve bolje nakon posljednje transplatacije bubrega i ima namjeru da se vrati fudbalskim obavezama. 

Iako je Klasnić ne tako davno govorio da bi se mogao vratiti na zeleni teren kao fudbaler, čini se da od toga neće biti ništa i da on sada želi da se baci u trenerske vode.

Klasnić je smislio nešto sasvim novo u svijetu fudbala, a svoju ideju je predložio bivšem klubu Werderu iz Bremena. Naime, Klasnić ima namjeru da postane trener napadača u ovom klubu.

"Svaka ekipa ima trenera golmana, zašto ne bi postojao i trener napadača? Već sam se ponudio Franku Baumannu", rekao je Klasnić za "My Werder".

Naravno, ukoliko dođe do saradnje ovog tipa, to bi bio novitet u svijetu fudbala, a ukoliko se pokaže uspješnom, onda nije isključeno da bi i drugi timovi uveli nešto slično.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Kada je u pitanju kazneni prostor, svrstao bih sebe među 10 najboljih na svijetu, bez obzira da li je u konkurenciji Ronaldo ili ne. Uvijek sam znao gdje se gol nalazi, a stvarao sam prilike iz ničega. To je nešto što bih mogao prenijeti na druge", rekao je nekadašnji hrvatski napadač.

Podsjetimo, Klasnić je najbolje godine bogate karijere proveo upravo kao član Werdera iz Bremena s kojim je svojevremeno i osvojio Bundesligu. 

Top Komentari

Bego
Jesmo skromni. Nisi medju 10 najbolji u Hrvatskoj.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi