Oglasio se federalni drugogligaš

U Klisu puni komplimenata na račun Borca

14

Komentari (14)

Dzondzy
Svaka čast, odmah stvoriti veze za FK Klis, pomoći im u razvoju sa savjetima i i frastrukturom, dogovoriti koju prijateljsku a sa druge strane pratiti mlade talente iz tih kraja. Korektni ljudi i prije svega sportisti. Želim im sve najbolje u nastavku sezone kao i napredak iz godine u godinu.
MethodMan
Tako i treba, a ne da se jebu majke četničke, *****ke i *******e ko najveci primitivci na svijetu
ciroa
Коначно нешто лијепо за чути, баш да видим сад неки негативан коментар...
VIP
Од Чмељежлија можеш све очекивати па и негативан коментар на овај текст.
ludilobrale
Pa jel bolje ovako ili pustati onu muziku sto protiv Sarajeva kad ste izgubili onaj krkanluk i primitivizam. Svaka lijepa gesta je za pohvalu neka bude sve u vidu postovanja i fer pleya. Bez politike negiranja drzave i nekog primitivizama i gluposti.
VIP
Кад са комплексашима имаш посла онда је све могуће и дозвољено. Да су они нормалнији и не испаљују ракете на дјецу и изазивају реакције... Жао ми је али кад са стоком имаш посла мора тако. У животу је важно бити БОРАЦ!
Uranija
@VIP i sad bi ti sa tvojim zatucanim mozgićem da opravdaš jednu pirotehnički svjetleću raketu sa vrijedjanjem žrtava genocida i raznim nacionalističkim orgijanjem...hahahaha koji si ti licemjer bolesni, promašaj u odgoju, sram da bude tvoju mamu i tatu
dinass
Bez namjere da cujes nesto ruzno ali ove mladje generacije ne znaju citati cirilicu.
starigrad
Uranija brate nemoj pridavati važnosti ovoj dvojici, trojici. Oni su navijači malog kluba koji je kroz istoriju bio više drugoligaš nego prvoligaš. Prati naše Bordo Gigante,. Naše NON-STOP ŠAMPIONE. Veliki pozdrav tebi i svim ljubiteljima Bordo boje.
VIP
Gospodski klub! Ne kao oni južnjaci kojima treba pisati po svlačionicama kako da lome protivničke igrsče. Aj Velikan
kibicer
@Manager ajd ziv bio prestani vise, stvarno smaras..
VIP
@Manager Šta tebi nije jasno? Bio i ostao gospodski klub. FK Klis želim PL jer sa ovakvim manirima to zaslužuju. Nisu opterećeni i kompleksirani kao npr. Čmeljež. PL bi bila bolje mjesto za igru kada bi se ovako svi ponašali, a ne kao Dudlić koji sprema igrače kao da idu u rat. Čmeljež da uči od FK Klis!
MethodMan
kurjak
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.