Klopp: Bilo je teško, ali zadovoljan sam

Nova pobjeda Liverpoola

Klopp: Bilo je teško, ali zadovoljan sam

Samir Mlaćo

Liverpool je nastavio sa sjajnim igrama. Sinoć su izabranici Jurgena Kloppa savladali 2:0 West Ham, a strijelci su bili Salah i Chamberlain.

Liverpool ima čak 19 bodova prednosti nad Man. Cityjem i jasno je da gazi ka tituli prvaka.

"Nije baš bilo briljantno, no zadovoljan sam. Volio bih da je bilo bolje, ali i West ham je kvalitetna ekipa, ima svoje ambicije.... Bilo je teško", kazao je menadžer Liverpoola Jurgen Klopp.

Ističe da mnogo vjeruje svojoj momčadi.

"Ovo su pravi momci. Dao bih im da mi čuvaju djecu. Vjerujem im, ali normalno je i da prave greške", dodao je temperamentni stručnjak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ranije je najavio da će šansu u revanšu FA Cupa protiv niželigaša Shrewsburyja dobiti momci iz U-23 ekipe.

"Rekao sam momcima prije dvije sedmice da će imati zimsku pauzu, što znači da nećemo biti tu za taj dvoboj. Ni igrači ni ja. Znam da to nije postupak koji će naići na odobravanje, ali tako je. Premier liga je tražila od nas da poštujemo pauzu, to ćemo i napraviti. Ako FA nije briga, ne možemo utjecati na to. Ponavljam, nećemo biti na toj utakmici. Moramo igračima dozvoliti da se odmore, potrebno im je to", kazao je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi