West Ham pao bez ispaljenog metka protiv Liverpoola

Redsi i dalje neporaženi

West Ham pao bez ispaljenog metka protiv Liverpoola

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola večeras su u gostima pobijedili West Ham sa 2:0 u zaostaloj utakmici 18. kola Premiershipa.

Redsi su nastavili nevjerovatan niz ove sezone u kojoj su još uvijek bez poraza. Iako je West Ham pokušao pružiti dobar otpor Liverpoolu na kraju su položili oružje bez većih prepreka.

Liverpool je do prednosti u ovom meču stigao u 35. minuti kada je sudija svirao penal, a precizan s bijele tačke bio je Mohamed Salah. U prvom dijelu bilo je još nekoliko dobrih šansi, ali je ostalo 0:1.

Redsi su posao u ovoj utakmici završili početkom drugog poluvremena. U 52. minuti meča Salah je sjajno uposlio Oxlade-Chamberlaina koji sjajno pogađa za 0:2.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Liverpool je mogao i ubjedljivije slaviti u ovom meču jer su gosti imali nekoliko dobrih šansi, no na kraju se rezultat nije mijenjao, te je na semaforu ostalo 0:2.

Redsi su ubjedljivo prvi na tebeli sa 70 bodova i imaju čak 19 bodova više od drugoplasiranog Manchester Cityja. S druge strane, West Ham je na 17 poziciji sa 23 boda.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Vidim da mnogi u komentarima prave gramaticke greske, ali ne ljutite se ako vas drugi ispravljaju.Niste isli u skolu da ucite nas jezik pa zato i ne znate..Liverpol je sampion i tu nema diskusije vise...za 2 mjesto neka se bore i za ligu prvaka ovi iza..
3 1
leader_of_wolves
Idemo oboriti tih malih 10 rekorda!! YNWA!!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi