Klopp će se nakon osvajanja Lige šampiona počastiti pojačanjem vrijednim 70 miliona funti

Pojačanje iz Ligue 1

Klopp će se nakon osvajanja Lige šampiona počastiti pojačanjem vrijednim 70 miliona funti

Nakon osvojene prve Lige prvaka u karijeri, njemački stručnjak Jurgen Klopp će u Liverpool dovesti pojačanje vrijedno 70 miliona funti, barem tako prenosi francuski L'Equipe.

Dobro obavješteni izvor tvrdi kako je dogovor između Liverpoola i Lilla oko transfera napadača Nicolasa Pepea vrlo blizu te da bi uskoro moglo biti sve gotovo.

Redsi će za njega dati čak 70 miliona funti što bi trebao biti drugi najskuplji transfer u historiji kluba. Naravno, prvi je Virgil van Dijk koji je Southamptonu plaćen 76 miliona funti, dok je trenutno drugi Alisson Becker za kojeg je Roma dobila 20 miliona funti manje.

Inače, kada govorimo o Pepeu, riječ je o reprezentativcu Obale Slonovače koji je imao sezonu iz snova u Lillu. Na 38 utakmica u Ligue 1 postigao je 22 gola i dodao 11 asistencija.

Inače, za njega se interesuju još neki klubovi poput Manchester Uniteda i Bayern Minhena, ali čini se kako je ipak Liverpool za sada lider u toj trci.

Zvijezda prelaznog roka postavio fotografiju u dresu tima kojeg niko nije očekivao

Nicolas Pepe jedna je od najvećih zvijezdi prelaznog roka.

Fantastični fudbaler iz Obale Slonovače povezuje se sa mnogobrojnim timovima, a on se oko svih priča odlučio našaliti.

Tako je na Twitter profil stavio svoju fotografiju na kojoj je u dresu Brightona, te pita fudbalera ovog tima Yvesa Bissounu.

"Je li ovo dobro?"

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naravno, ovaj njegov potez je izazvao veliku pažnju, ali nažalost Brighton nema apsolutno nikakve šanse da ga dovede.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi