Klopp: Chamberlain je poput prekrasnog paketa

Nijemac pohvalio brzonog Engleza

Klopp: Chamberlain je poput prekrasnog paketa

Eldar Ganibegović

Alex Oxlade - Chamberlain je ovog ljeta odlučio napustiti Arsenal i preći u redove Liverpoola, međutim od kada je stigao na Anfield nije pokazao mnogo.

Posljednju utakmicu Redsa, brzonogi Englez odigrao je sjajno. Liverpool je slavio sa 4:0 na gostovanju kod Bournemoutha, a Chamberlain je upisao asistenciju i odigrao je cijeli meč, pa i ne čudi što su uslijedili dobri komentari od strane Jurgena Kloppa.

"On je na dobrom putu. Sviđa mi se, ali on ima toliko potencijala da je to nevjerovatno, što uvijek ne pokazuje", rekao je Klopp za znavičnu stranicu Liverpoola.

"To je samo početak i zaista mi se sviđa. On je poput prekrasnog paketa, samo to mogu reći."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nadam se da će ostati spreman, to je najvažnija stvar. Može biti više odlučniji u pojedinim momentima. Ponekad previše igra na poziciji veznjaka nego napadača - ima puno stvari koje može poboljšati, ali stvarno sam sretan zbog njega", dodao je trener Redsa.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi