Sadio Mane je ljubomoran na Mohameda Salaha?

Teško mu pala selidba na klupu

Sadio Mane je ljubomoran na Mohameda Salaha?

Senegalski ofanzivac Sadio Mane ove sezone u Liverpoolu ne igra tako bitnu ulogu kakvu je igrao prošle, kada je bio jedan od najboljih fudbalera ovog kluba u Premier ligi.

Kada je Mane prije godinu dana otputovao na Afrički Kup Nacija, navijači Liverpoola su bili zabrinuti i Senegalac se smatrao nezamjenjivim članom prve postave Redsa. Ipak, vremena su se promijenila i sada Mane nije toliko nedodirljiv u Liverpoolu, čak naprotiv.

Otkako je Salah 'procvjetao' u Liverpoolu, Mane je pao u drugi plan i u posljednje vrijeme je sve češće na klupi za rezervne igrače. Klopp često rotira, ali Mane polako ali sigurno ispada iz njegovog prvog plana i to svima postaje jasno.

Legenda Liverpoola Ian Wright smatra da je Mane ljubomoran na Salaha, što opravdava tvrdnjom da mu jednostavno tako izgleda.

"Stekao sam dojam da je Mane postao ljubomoran na Salaha, koji mu je uzeo mjesto u timu. Sadio mi djeluje frustrirano i pomalo uznemireno", poručio je Wright.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sadio Mane je ove sezone nastupio na 11 utakmica u Premier ligi i postigao je četiri gola, dok je Salah odigrao 18 utakmica i sa 14 golova je prvi strijelac lige.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi