"Pojačanja Chelseaja? Neću da govorim ništa bez svog advokata"

Klopp govorio i o tome

"Pojačanja Chelseaja? Neću da govorim ništa bez svog advokata"

Esmer Oštraković

Trener Liverpoola, Jurgen Klopp, govorio je o januarskom prijelaznom roku, te je nasmijao sve prisutne izjavom koju je dao o ekipi Chelseaja.

Naime, Chelsea je u januaru doveo čak osam igrala, a kao što je već poznato najskuplje je plaćen Enzo Fernandez. Benfica je na njegovom transferu zaradila 121 milion eura.

Chelsea je tako završio januarski prijelazni rok tako što je potrošio više novca od italijanskih, njemačkih, francuskih i španskih klubova zajedno.

Kloppa nije bilo pretjerano briga o tome kako će neko reagovati na što je on dao svoje mišljenje o prijelaznom roku koji je iza Chelseaja.

Naravno, treneru Liverpoola nije strano govoriti o tome da se njegova ekipa ne može nadmetati sa novcima koje imaju Chelsea, Manchester City i Newcastle.

Kada je upitan o novcu koji je potrošio Chelsea Klopp je odgovorio sa šaljivim tonom.

Oglasi

"Neću da govorim ništa bez svog advokata. Ma ne, šalim se", rekao je Klopp, a zatim je nastavio:

"Ne shvatam neke dijeove poslovanja, tačnije šta možete, a šta ne možete uraditi. Svi igrači koje su doveli su zaista dobri, na tome im čestitam. Ali nije mi jasno kako su doveli toliko igrača. Dosta toga mi nije jasnO", rekao je Klopp.

Osim Enza Fernandeza Chelsea je doveo Davida Datru Fofanu, Andreya Santosa, Benoit Badiashile, Mykhailo Mudryka , Nonija Madueke, Malo Gusto.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Joao Felix nalazi se na posudbi iz Atletico Madrida do kraja sezone, dok će se Gusto pridružiti ekipi Chelseaja na kraju sezone.

Chelsea se trenutno nalazi na 10. mjestu na tabeli sa deset bodova manje od četvrtog mjesta koje vodi u Ligu prvaka naredne sezone.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije