Klopp frustriran nakon remija protiv Evertona

Smatra da Lovren nije napravio penal

Klopp frustriran nakon remija protiv Evertona

Trener Liverpoola Jurgen Klopp nije bio zadovoljan suđenjem na današnjoj utakmici protiv Evertona.

Iako je Liverpool po statistici bio mnogo bolja ekipa na kraju ipak nije uspio da osvoji sva tri boda, a Klopp smatra da je za sve kriv glavni sudac koji je svirao penal za gostujuću ekipu.

"Nije mi jasno zašto je dosudio penal!? Lovren nije ništa uradio, ali moje mišljenje neće ništa promijeniti. Izvinjavam se svima, ali ljut sam jer to nije bio penal, posebno ako pogledate kriteriji suca tokom cijelom susreta", rekao je Klopp pa se osvrnuo i na samu utakmicu.

"Osjećam se jako frustrirano. Moji igrači su odigrali fenomenalan meč, ali očigledno da ni takav meč nekada nije dovoljan za sva tri boda. Mislim da je bila dobra odluka da promijenim šestroicu igrača u prvoj postavi. Igrači koji su zamijenili standardne prvotimce su opravdali moje povjerenje, ali na kraju preuzimam krivicu za gubitak bodova", rekao je Klopp.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Liverpool nakon ovog remija ima 30 bodova i trenutno se nalazi na 4. mjestu, dok je Everton ostao deseti sa 19 bodova.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi