Klopp ga prekrižio, a za njega se žestoko bore Barcelona i Arsenal

Moreno napušta Anfield

Klopp ga prekrižio, a za njega se žestoko bore Barcelona i Arsenal

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola ove sezone igraju odlično u domaćem prvenstvu gdje će sigurno biti u konkurenciji za osvajanje titule nakon mnogo godina.

Redsi su pod palicom Jurgena Kloppa postali ozbiljna ekipa koja može igrati i protiv onih najjačih, a to su najbolje pokazali prošle sezone kada su došli do finala Lige prvaka. Ipak, njemački stručnjak još uvijek nije u potpunosti zadovoljan igračkim kadrom kojeg ima i već u januaru bi tu moglo biti nekih promjena.

Engleski mediji objavili su prije nekolio dana da je njemački stručnjak u potpunosti prekrižio Alberta Morena koji je bio standardan lijevi bek prethodnih sezona. No, španski fudbaler uopšte nije u planovima Kloppa za ovu sezonu i gotovo sigurno će napustiti Anfield.

Interes za nekadašnjeg igrača Seville pokazali su Arsenal i Barcelona koji su spremni da ga dovedu već u januaru. Katalonskom klubu je hitno potreban lijevi bek jer na toj poziciji imaju samo Jordija Albu i ne bi bilo iznenađenje da Morena vidimo u dresu Barce od januara.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, ozbiljna konkurencija će im biti Arsenal jer je Unai Emery poručio čelnicima kluba da želi Morena s kojim je uspješno sarađivao u Sevilli. Iako na toj poziciji ima Kolašinca i Monreala čini se da nije baš zadovoljan i želi pojačati konkurenciju.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Damče
Volio bi kad bi mogli izgubiti i jedni i drugi
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti