Svi su slavili pobjedu nad Sevillom, ali fotografija Vidala je u centru pažnje

Čileanac ponovo nije igrao

Svi su slavili pobjedu nad Sevillom, ali fotografija Vidala je u centru pažnje

E. Čaušević

Čileanski fudbaler Arturo Vidal ovog ljeta stigao je u Barcelonu kao veliko pojačanje iz Bayerna.

Katalonski klub je odlučio pojačati vezni red pred ovu sezonu, te su doveli nekoliko zaista zvučnih pojačanja. Jedan od njih je i Vidal za kojeg se vjerovalo da će imati važnu ulogu u igri katalonskog kluba, ali trenutno je veoma daleko od toga.

Više nije tajna da Čileanac nije u najboljim odnosima sa Ernesteom Valverdeom, a nakon što je jasno rekao da nije zadovoljan minutažom situacija se samo pogoršala. Prethodne tri utakmice Vidal je odgledao s klupe za rezervne igrače i sinoć se moglo na njegovom licu vidjeti da je razočaran.

Dok su navijači i igrači Barcelone slavili pobjedu u derbiju protiv Seville Vidal je ostao da sjedi na klupi, te je imao prazan pogled u svojim očima. Ukoliko se ne što ne promijeni u narednim sedmicama onda neće biti iznenađenje ako Vidal nakon samo pola godine napusti Camp Nou.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Fotografija Barça BiH.

Top Komentari

gumenakita
Idi brate,umislio si covjek da je velicina a ni u Bayernu nije igrao kao starer
12 2
addi
vrati se u bayern!!!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi