Davies produžio ugovor s Tottenhamom do 2021. godine

Ostaje na White Hart Laneu

Davies produžio ugovor s Tottenhamom do 2021. godine

Tottenham i njihov menadžer Mauricio Pocheettino nastavili su s produžavanjem ugovora sa igračima koji čine okosnicu tima.

Naredni u nizu fudbaler koji je produžio vjernost Spursima je defanzivac Ben Davies. Na zvaničnoj klupskoj stranici je saopšteno da je ovaj velški internacionalac stavio paraf na novi ugovor prema kojem će se na White Hart Laneu zadržati do ljeta 2021. godine. 

Velšanin se ustalio u startnoj postavi nakon povrede Rosea, pa su u Tottenhamu nakon sjajnih partija  odlučili da ga nagrade novim ugovorom sa znatno boljim uslovima. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Davies je, prije nego što je došao u Tottenham, još igrao za Swansea u kojem je ujedno i započeo svoju profesionalnu karijeru. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti