Klopp: Imam historiju sa Allardyceom, jednom mi je nešto rekao i morao je povući
Trener Liverpoola imao je zanimljiv komentar kada su ga upitali kakav odnos ima sa Allardyceom

Trener Liverpoola na današnjoj press konferenciji

Klopp: Imam historiju sa Allardyceom, jednom mi je nešto rekao i morao je povući

Trener Liverpoola Jurgen Klopp govorio je na današnjoj press konferenciji pred susret 15. kola u kojem će njegova ekipa gostovati kod Brightona.

Kloppa su novinari pitali gotovo o svemu. Morao je odgovoriti na pitanja o narednom rivalu, Mohamedu Salahu, pa i Samu Allardyceu...

"Obzirom da igramo protiv kluba protiv kojeg nismo ranije igrali, pokušao sam da saznam malo više o njihovom gradu i stručnom štabu. Gledao sam video o njihovim navijačima, veoma su dobri i sada idemo njima u goste. Brighton je zaista, zaista jaka ekipa. To je dobra grupa igrača koju čine nova pojačanja. Oni nisu ekipa koja igra na kontre ili na duge lopte, već imaju brze igrače i dobre driblere. Oni su već ove sezone imali nekoliko dobrih rezultata. Ne očekujem da će nam biti lako".

O Mohamedu Salahu:

"Ja sam veoma pozitivna osoba, ali uvijek govorim o narednom meču, ne o prethodnom. Mo je u dobrom momentu i nadam se da će ostati tako. Nisam zainteresovan da ga poredim sa Luisom Suarezom. Veoma poštujem Suareza. On je legenda Liverpoola i još uvijek dobar igrač, ali više ne igra za Liverpool. Ne želim ih porediti, nisam zainteresovan", rekao je Klopp.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, Nijemac je upitan i za odnos sa Samom Allardyceom, novim trenerom Evertona.

"Sa Samom imam historiju kada je on bio u Sunderlandu. Poslije jednog meča mi je nešto rekao i morao je to povući. Imali smo dobar odnos kada je bio selektor Engleske. Sada se vratio u pogon", rekao je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi