4

Komentari (4)

King_Kenny
...ma udruzenje ovih velikih klubova jednostavno treba zabraniti igracima da idu na reprezentativna okupljanja i to je to...uostalom oni ih i placaju,a ne placaju ih da bi igrali za reprezentacije i vracali se povrijedjeni...treba to kao u NBA odraditi...pa onda neka UEFA i FIFA nadju rjesenje ako misle dobiti igrace...
Maestro
Jel to on izmislio toplu vodu? Pa znamo svi da je novac najbitniji
elvir_86
AmarSahin
Slažem se. Evo primjer trenutna situacija u Južnoj Americi, nisu oni k'o sav normalan svijet mogli završiti kvalifikacije 8. morali su naravno završiti kvalifikacije 10. tako da klubovi nemaju pola igrača.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.