Klopp: Ja u Juventusu? Te priče su s*anje

Ne želi s Anfielda

Klopp: Ja u Juventusu? Te priče su s*anje

Italijanski šampion Juventus još nije imenovao novog trenera.

Bianconeri su nakon pet godina saradnje odlučili da se raziđu sa Maximilianom Allegrijem i potraže novog trenera, a u moru kandidata pojavilo se i ime Jurgena Kloppa, koji uspješno vodi Liverpool.

Takve glasine su, naravno, stigle i do samog Kloppa, no on ih je nazvao - s*anjem.

"Sve je jasno, Serie A je dobra liga, Italija je predivna zemlja, ali glasine u vezi sa mojim odlaskom u Juventus su s*anje. Ne postoji ni najmanja istina u vezi s tim", izjavio je Klopp, prenose inostrani mediji, pa potom jasno poručio:

"Nemam namjeru ići iz Liverpoola."

Klopp je, podsjećanja radi, od 2015. godine na kormilu Liverpoola. S ovim engleskim timom je osvojio drugo mjesto u Premier ligi, a igrat će i finale Lige šampiona u subotu protiv Tottenhama.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi