Klopp: Kakvo je to s*anje od pitanja?

Odgovor Nijemca u svom stilu

Klopp: Kakvo je to s*anje od pitanja?

A. Čaušević

Juergen Klopp je poznat kao trener koji na pitanja odgovara bez dlake na jeziku. 

Liverpool je u četvrtak s 1:2 pobijedio Wolverhampton i dodatno se približio osvajanju titule prvaka Engleske nakon 30 godina čekanja.

S obzirom na rezultate u dosadašnjem dijelu sezone mnogi porede Redse sa Arsenalovom generacijom "Nepobjedivih", s tim da je ekipa s Anfield Roada dobila nadimak "Neizbježni" gledajući njihovu trenutnu poziciju.

Kada su novinari pitali Kloppa što misli o nadimku "Neizbježni" uslijedio je brutalan odgovor njemačkog stručnjaka.

"Prije nego šo si pitao znao si da je to sranje od pitanja, a opet ga postavljaš", kazao je Klopp te nastavio:

"Nikad prije nisam čuo za tu riječ. Ne znam ni šta znači? Šta je neizbježno? Znači desit će se?"

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne smijemo manje mariti za utakmicama. Što se mene tiče još uvijek matematički nismo izborili ni plasman u Ligu prvaka", dodao je Klopp.

Redse u narednom periodu čekaju susreti protiv Shrewsburyja u FA Cupu, te West Hama i Southamptona u prvenstvu i kako kaže Klopp plan je fokusirati se na te utakmice.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi