Klopp ima svog favorita za osvajanje Premiershipa i to nije Liverpool

Redsi brane titulu

Klopp ima svog favorita za osvajanje Premiershipa i to nije Liverpool

Admin Čaušević

Ako je slutiti po početku sezone Liverpool će mnogo teže odbraniti titulu prvaka nego što je istu osvojio prošle godine.

Nakon sinoćnje pobjede nad Leeds Unitedom Chelsea je izbio na prvo mjesto, a Juergen Klopp upravo Plavce vidi kao prve favorite za titulu.

"Ako gledamo trenutne utakmice Chelsea za mene izgleda kao favorit. Imaju najveći roster, odlične igrače koji igraju dobro poslije

"Imaju nevjerovatne mogućnosti da mijenjaju stvari tokom utakmica i prave izmjene iz utakmice u utakmicu", kazao je Klopp.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, njemački trener smatra kako Liverpool ne ganja niti jedan drugi tim, ali isto tako drugi timovi ne ganjaju Redse.

"Ne osjećam da ganjamo nekog, ali da neko ganja nas. Pritisak je na nama, ali iskreno sve zavisi koliko razmišljate o pritisku.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti