Kloppu pada mrak na oči, pokazuje to i jutrošnji snimak ispred bolnice

Problemima nema kraja

Kloppu pada mrak na oči, pokazuje to i jutrošnji snimak ispred bolnice

A. Čaušević

Liverpool je protiv Evertona izgubio dva boda zbog VAR-a, ali i ostao bez ključnog igrača u odbrani Virgila van Dijka. 

Juergenu Klopp u je pao mrak na oči kada je saznao da će Nizozemac pauzirati minimalno sedam mjeseci, ali problemi su nastavljeni jutro.

Naime, neko od navijača Liverpoola je jutros uspio snimiti Joela Matipa da je došao na pregled u lokalnu bolnicu na snimanje.

Matip je utakmicu protiv Evertona završio u bolovima, a jutrošnja posjeta bolnici potvrđuje da se radi o ipak nečemu ozbiljnom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Neigranje iskusnog štopera zadalo bi veliku glavobolju Kloppu koji od ranije ne može računati i na na povrijeđenog Alissona.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi