Stigli su rezultati pregleda: Liverpool saopštio najgore moguće vijesti za Van Dijka

Očekuje ga duga pauza

Stigli su rezultati pregleda: Liverpool saopštio najgore moguće vijesti za Van Dijka

E. Čaušević

Everton i Liverpool remizirali su jučer u velikom gradskom derbiju (2:2), a meč je obilježila povreda Virgila van Dijka.

Van Dijka je u sedmoj minuti povrijedio Jordan Pickford nakon krvničkog prekršaja, te je bilo jasno da Nizozemac ne može da nastavi meč.

On je odmah otišao na preglede, a danas je Liverpool saopštio najgore moguće vijesti.

Redsi su potvrdili da je Van Dijk pokidao ligamente koljena i da će ići na operaciju. To znači da će van terena biti najmanje šest mjeseci što je ogroman udarac za Liverpool.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Fenomenalan igrač, đubre od čovjeka. To je pokazao u BiH
7 4
MangasColoradas
...vratit ce se on ranije kao sto je i Ibrahimovic,jer ovo je sila od igraca...nakon onakvog starta covjek sam odseta sa terena,a mnoge bi hitna vozila.
7 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi